top of page

Onze Paashaas kostuums

Op zoek naar een professioneel en kwalitatief paashaas kostuum voor jouw paasfeest? Dan ben je bij Avothea in Gent aan het juiste adres! Wij bieden twee soorten paashaaspakken aan die allebei van hoogstaande kwaliteit zijn.

Types paashaaspakken

Ons eerste type paashaaspak is voorzien van een volledige paashaaskop (zie foto), waardoor je helemaal in de rol van de paashaas kan kruipen en een onvergetelijke indruk zal maken op jouw kinderen of gasten. Dit pak kan je huren voor slechts €50.

Het tweede type paashaaspak heeft een eenvoudige kap in plaats van een volledige kop, wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid en comfort tijdens het dragen. Dit pak is beschikbaar voor verhuur aan €25.

Beide paashaaspakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat je eruit ziet als een echte paashaas. Het perfecte kostuum voor jouw paaseierenzoektocht, brunch of andere paasvieringen.

Paashaas

Kostuum huren

Bij Avothea weten we hoe belangrijk het is om er goed uit te zien als paashaas, en daarom bieden we alleen de beste kwaliteit kostuums aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze huuropties en reserveer jouw kostuum vandaag nog!

bottom of page