top of page

Onze diensten

Kostuum Creatie

Verkoop & Verhuur

Styling

Producties

Evenementen

Schetsen en tekeningen historische theaterkledij - Avothea Gent
Kostuum Creatie

Onze grootste specialiteit zijn onze professioneel handgemaakte kostuums. Wil je net dat ene perfecte kostuum ? Heb je meerdere specifieke tenues nodig voor je productie? Wij gaan elke uitdaging aan!

Verkoop & Verhuur

Ben je uitgenodigd voor een te gek themafeest of heb je tijdelijk kostuums nodig voor een productie? Maak een afspraak om kostuums te passen voor verhuur.

 

Zoek je die ene finishing touch? Ontdek ons ruim aanbod aan accessoires, pruiken en Kryolan make-up in de verkleedwinkel of op onze webshop.

Dames in historische verkleedkledij - Avothea Gent
Dames in historische theaterkledij en heer in kostuum - Avothea Gent
Styling

Op zoek naar jouw ideale outfit, maar weet je niet waar te beginnen? Met onze jaren ervaring kunnen we je perfect stylen volgens jouw wensen en budget. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heb je al een eigen kostuum, maar wil je er iets aan toevoegen? Ontdek dat 'net ietsje meer' in ons ruim aanbod aan accessoires.

We geven je bovendien professioneel advies, zodat je precies weet hoe je je te kleden.

Producties

Je bereidt een productie voor en bent op zoek naar een grote hoeveelheid kostuums? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Ons zeer ruim gevarieerd aanbod laat toe allerhande soorten producties te kleden en te stylen zoals gethematiseerde evenementen, theaterproducties, stoeten, galabals …

 

U wenst iets dat ons ruim aanbod nog mist? Ons atelier staat klaar voor jou om net die kostuums te creëren. Je hebt reeds jouw kostuums, maar streeft naar de ultieme perfectie? Laat uw artiesten stylen op de set.

Koninklijk banket - Historische verkleedkledij - Avothea Gent
Kasteel Haarzuilens Elfia - Avothea Gent
Evenementen

Wij zijn gevestigd in hartje Gent. Daarnaast kun je onze Avothea stand terugvinden op meerdere evenementen bijvoorbeeld op Fantasy Fairs, als Elfia en Elftopia, maar ook op Comic-Cons, als FACTS, Dutch Comic-Con en Made in Asia.

 

Daar vind je, volgens het event, verscheidene soorten producten zoals merchandise, LARP en cosplay. Deze producten vind je ook in de fysieke winkel en op onze webshop.

Benieuwd naar Avothea als organisator of co-organisator van evenementen? Neem een kijkje naar ons succesvol Venetiaans bal georganiseerd in 2018. Bekijk hier de foto's.

bottom of page