top of page

Tutorial: Hoe draag je Scarecrow Vampier Tanden?

Bijgewerkt op: 29 jun. 2023

Vampieren hebben altijd al een speciaal plekje in de popcultuur gehad. Van de klassieke Dracula tot de moderne Twilight-saga, deze mystieke wezens blijven mensen fascineren. Of het nu Halloween is, een themafeest of een cosplay-evenement, een vampierkostuum is een tijdloze keuze. Maar een overtuigende vampier-look draait om meer dan alleen een cape en bleke make-up; het draait allemaal om de tanden!


Scarecrow Vampier Tanden zijn bekend om hun realisme en kwaliteit, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor zowel professionele kostuummakers als enthousiaste hobbyisten. In plaats van te kiezen voor een goedkoop, oncomfortabel gebit dat er nep uitziet, kun je met Scarecrow tanden indruk maken op vrienden en mede-feestgangers dankzij hun levensechte uiterlijk. Zelf zijn wij ook fan! Als je op Halloween Avothea bezoekt, zul je onze medewerkers met Scarecrow Vampire Fangszien!


In deze tutorial leggen we uit wat Scarecrow vampire fangs zijn en hoe je met deze accessoire jouw vampierkostuum naar een hoger niveau tilt.Wat zijn Scarecrow vampier tanden?


Geschiedenis van het merk Scarecrow.

Voordat we ingaan op hoe je Scarecrow Vampier Tanden draagt, laten we eerst eens kijken naar wat ze zijn en waarom ze zo populair zijn. Scarecrow is een merk dat al meer dan drie decennia een naam voor zichzelf heeft gemaakt in de wereld van kostuumaccessoires. Het bedrijf begon met de visie om de hoogste kwaliteit vampier tanden te creëren voor zowel professionele als recreatieve doeleinden. Gedurende de jaren hebben ze een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van realisme, comfort en duurzaamheid. Of je nu een professionele acteur, een cosplayer, of gewoon op zoek bent naar de perfecte accessoire voor een Halloween-outfit, Scarecrow is de go-to keuze voor vampier tanden.


Zijn Scarecrow vampier tanden veilig?

Een van de redenen waarom Scarecrow Vampier Tanden zo geliefd zijn, is vanwege het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. De tanden zijn vervaardigd uit hoogwaardige tandheelkundige acryl, wat zorgt voor een realistisch uiterlijk en comfortabel gevoel tijdens het dragen. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke chemicaliën, wat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik in de mond. Scarecrow zorgt er ook voor dat de bijgeleverde kleefstoffen veilig zijn, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over irritatie of andere problemen tijdens het dragen.Welke Scarecrow vampier tanden passen mij?


Assortiment Scarecrow vampier tanden.

Scarecrow staat bekend om zijn brede scala aan stijlen als het gaat om vampier tanden. Afhankelijk van de look die je wilt bereiken en de vorm van jouw mond, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier vind je alvast een selectie uit het aanbod.


 1. Small Deluxe Fangs: Deze zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een meer subtiele, natuurlijke vampier-look. Ze zijn kleiner, mengen zich beter met je eigen tanden en zijn beter geschikt voor kleinere monden.

 2. Classic Deluxe Fangs: Deze stijl is de klassieke keuze voor een vampierskostuum. Ze zijn langer dan de Small Deluxe Fangs en zorgen voor een dramatischer effect.

 3. Blood Deluxe Fangs: Deze hebben op de tippen van de tand fake bloed en hebben hetzelfde formaat als de Small Deluxe Fangs.

 4. Sabers Fangs: Deze zijn nog langer en scherper dan de Classic Deluxe Fangs, wat bijdraagt aan een nog angstaanjagendere uitstraling. Deze zijn geweldig voor een meer fantasierijke of bovennatuurlijke look.

 5. Spiral Fangs: Deze hebben een gelijkaardige grootte als de Classic Deluxe Fangs en hebben een zeer unieke look. Met een spiralende vorm in de tand geef je jouw kostuum een unieke look.

 6. Viper Fangs: De Viper Fangs hebben ook een gelijkaardige grootte als de Classic Deluxe Fangs. Met een gespleten tip, geeft het een slangachtige look. Misschien komt er gif uit!


Hoe kies je de juiste vampier tanden?

Voordat je Scarecrow Vampier Tanden koopt, is het belangrijk om na te denken over welke stijl en maat het beste bij jou passen. Zoals eerder besproken, zijn er verschillende stijlen beschikbaar, zoals Small Deluxe Fangs, Classic Deluxe Fangs, Saber Fangs en andere. Denk na over het soort look dat je wilt bereiken en kies dienovereenkomstig. Het is ook essentieel om een maat te kiezen die comfortabel in jouw mond past. Als je niet zeker bent, kun je altijd om advies vragen bij ons, Avothea in Gent, waar wij jou graag helpen bij het maken van de juiste keuze.


Waar kan ik vampier tanden kopen?

Ben je nog op zoek naar jouw eigen vampier tanden? Bij avotheastore.com koop je de beste Scarecrow vampier tanden eenvoudig online. Ook zijn deze steeds verkrijgbaar in onze fysieke winkel Avothea in Gent. Krijg professionele hulp en advies bij het kiezen van jouw vampier tanden door één van onze medewerkers.Voorbereiding voordat je de vampier tanden plaatst.


De inhoud van de Scarecrow vampier tanden verpakking doornemen.

Voor je begint is het best om zorgvuldig de inhoud van de Scarecrow vampier tanden verpakking door te nemen. Zorg ervoor dat je alle benodigde materialen hebt, zoals de tanden zelf, het kleefpoeder, en eventuele instructies die bij het product zijn geleverd. Het is essentieel om de instructies aandachtig te lezen, zelfs als je al ervaring hebt met het dragen van dergelijke tanden, omdat verschillende tandvormen en stijlen verschillende plaatsingsmethoden kunnen hebben.


Doorgaans vind je in de verpakking:

 1. De set Scarecrow Vampire Fangs

 2. 4 capsules

 3. Lijmvloeistof

 4. Mixpotje

 5. Mixstokje

Maak jouw mond en tanden schoon.

Nadat je alles goed hebt gecontroleerd, is deze stap essentieel. Voordat je de Scarecrow vampier tanden plaatst, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je mond schoon is. Dit betekent dat je je tanden grondig moet poetsen en flossen, en idealiter ook mondwater moet gebruiken. Dit helpt niet alleen om de tanden goed te laten hechten, maar het is ook een kwestie van hygiëne. Zorg ervoor dat je tanden en mond volledig droog zijn voordat je de vampiertanden plaatst.Hoe doe je vampier tanden in?


Stap-voor-stap handleiding voor het plakken van vampier tanden.

 1. Open voorzichtig één capsule en giet het poeder in het mixpotje. Zorg ervoor dat het poeder dicht bij elkaar ligt.

 2. Voeg 5 druppels lijmvloeistof toe aan het poeder.

 3. Meng het poeder met de vloeistof tot je een lijmpasta hebt.

 4. Voeg het mengsel toe aan de binnenkant van één vampiertand.

 5. Maak één hoektand goed droog en schuif de Scarecrow vampieren tand erover. Kijk best in de spiegel zodat je goed ziet wat je doet.

 6. Houd de Scarecrow vampieren tand vast voor 5 minuten. Het is belangrijk om niet te wiebelen met de tand zodat de lijm kan hechten.

 7. Na 5 minuten herhaal je de vorige stappen voor de andere tand.

Ziezo nu ben je een echte vampier! Nu kan je jouw Scarecrow vampier tanden aan en uit doen wanneer je maar wilt.


Wil je de stappen ook eens visueel zien? Kijk dan naar onderstaande instructievideo.


Tips voor het veilig en comfortabel dragen van vampieren tanden.

Hier geven we enkele tips zodat je nog lang kan genieten van jouw vampieren tanden.

 • Eet niet met de vampieren tanden. Dit kan de tanden beschadigen of ze komen los. De kans bestaat daardoor dat je per ongeluk een tand inslikt tijdens het eten.

 • Vermijd rode dranken zoals rode wijn, druivensap,... . De vampieren tanden kunnen roze kleuren.

 • Bij oncomfortabel gevoel, overweeg dan om ze opnieuw te plaatsen en minder kleefpasta te gebruiken.

 • Vermijd langdurig gebruik. Ze zijn bedoeld voor kortdurend gebruik zoals bij feestjes en evenementen.

 • Vermijd dat je het bloed drinkt van vrienden. Dit kan zeer vervelende en ongemakkelijke situaties veroorzaken.


Mogelijke problemen en oplossingen bij het plaatsen van vampier tanden.

Het kan soms gebeuren dat een probleem ervaart bij het plaatsen of verwijderen van de tanden. Hieronder vind je enkele veel voorkomende problemen. Heb je een ander probleem? Aarzel niet ons te contacteren, wij helpen jou graag.


Probleem: De tanden blijven niet goed zitten.

Oplossing: Probeer iets meer kleefpasta aan te brengen, of zorg ervoor dat je tanden en mond goed droog zijn voordat je ze plaatst.


Probleem: De tanden zijn oncomfortabel of irriteren het tandvlees.

Oplossing: Het kan nodig zijn om minder kleefpasta te gebruiken, of om de tanden iets anders te positioneren.


Probleem: Moeite met het verwijderen van de tanden.

Oplossing: Bij de eerste plaatsing zullen de tanden zeer vast zitten, dat is normaal. Je mag gerust iets harder trekken aan de tand of lichtjes wiebelen, maar wees voorzichtig. Het mag geen pijn doen of de lijmpasta beschadigen. Blijft de tand vastzitten? Gebruik in plaats daarvan een wattenstaafje om wat water langs de randen van de tanden aan te brengen om de kleefstof los te maken.


Wees creatief met jouw nieuwe vampier tanden!

Nu je weet hoe je Scarecrow Vampier Tanden moet plaatsen, is het tijd om je creativiteit de vrije loop te laten en plezier te hebben! Of je nu gaat voor een klassieke vampierlook of iets wilders en fantasierijks, de mogelijkheden zijn eindeloos. Experimenteer, combineer je tanden met verschillende kostuums en make-up beschikbaar uit ons aanbod, en geniet van de reacties van vrienden en familie op je angstaanjagende nieuwe look.


Deel jouw vampierlook met Avothea!

We zouden graag zien hoe jij je Scarecrow vampier tanden hebt gestyled! Deel foto’s van je vampierlook op social media en vertel ons over je ervaringen met het product. Gebruik de hashtag #avothea en tag ons in je berichten. We kijken ernaar uit om je griezelige creaties te zien en te horen hoe de Scarecrow Vampier Tanden hebben bijgedragen aan je perfecte kostuum. Laat je innerlijke vampier schitteren en inspireer anderen met je stijl!


293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page